Presnel Kimpembe a jucat ultimul meci pentru Paris Saint Germain în februarie 2023, cu Marseille, iar la începutul anului 2024 a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei rupturi la tendonul lui Achile.

Presnel KimpembeFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Presnel Kimpembe a revenit la antrenamentele cu mingea după mai bine de 400 de zile în afara gazonului

Văzut la un moment dat unul dintre cei mai promițători fundași francezi ai generației sale, Presnel Kimpembe a avut parte de un ghinion teribil, după ce s-a accidentat în februarie 2023 într-un meci cu rivala Marseille.

Campion mondial cu naționala Franței în 2018, jucătorul celor de la Paris Saint Germain a trecut printr-o recuperare de coșmar ca urmare a unei rupturi a tendonului Ahilian, suferite în luna februarie a anului 2023.

La începutul anului, Kimpembe a suferit o intervenție chirurgicală, iar fundașul de 28 de ani a publicat zilele acestea o fotografie cu operația sa.

Vă avertizăm că imaginea vă poate afecta emoțional.

Kimpembe a revenit la finalul acestui sezon în sala de forță a grupării de pe Parc des Princes, însă va putea reveni pe gazon abia în sezonul următor. El a făcut de asemenea și câteva antrenamente ușoare cu mingea.

Francezul a câștigat 7 titluri de campion cu Paris Saint Germain, 5 Cupe ale Franței, 4 Cupe ale Ligii Franței și 6 Supercupe ale Franței.

Mai mult decât atât, acesta are și 28 de selecții la naționala antrenată de Didier Deschamps, cu care a cucerit și Liga Națiunilor în anul 2021.

236 de apariții a strâns Presnel Kimpembe în tricoul celor de la PSG.