Kylian Mbappe a anunțat că nu își va prelungi contractul cu Paris Saint Germain la finalul acestui sezon, ceea ce înseamnă că va deveni liber de contract din vară.

Kylian MbappeFoto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia

Kylian Mbappe, cel mai bun jucător din Ligue 1 pentru al cincilea sezon la rând

Kylian Mbappe va pleca de la Paris Saint Germain la finalul acestui sezon, iar atacantul de 25 de ani a reușit să câștige un nou titlu cu gruparea de pe Parc des Princes.

La Gala Premiilor din Ligue 1, Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului 2023/24, acesta fiind al cincilea sezon la rând când jucătorul lui PSG primește această distincție.

Aici, Mbappe a făcut noi declarații în privința viitorului său, precizând că următorul capitol din viața sa va fi captivant.

„Următorul capitol din viața mea va fi captivant, pentru că voi descoperi lucruri noi, asta mă face foarte fericit.

Este mai dificil decât pare. Este un capitol în viața mea care se va încheia. Am încercat să dau totul și să fiu un jucător reprezentativ pentru Ligue 1 de fiecare dată.

Le mulțumesc tuturor oamenilor din club și de asemenea și președintelui. Îmi va fi dor. Plec de la Paris Saint Germain cu capul sus.

Tatăl meu și-a dorit să fac istorie în Ligue 1 înainte să plec. A fost o călătorie lungă și sunt foarte fericit.” - a spus Kylian Mbappe.