Mircea Lucescu este dezamagit ca sefii lui Dinamo au acceptat reintoarcerea lui Rednic la Dinamo. Il Luce i-ar fi sfatuit pe conducatori sa astepte pana in vara si sa demareze negocierile cu Razvan Lucescu, insa acestia au preferat sa il convinga pe Rednic sa fie din nou antrenorul "cainilor".

"Nu mai vreau sa mai vorbesc, pentru ca o sa ma judece lumea ca de ce ma tot bag eu de aici, din Ucraina. Iar la Dinamo nu ma asculta nimeni, ca daca ma ascultau nu ajungeau in situatia asta. Dar mai bine nu vorbesc, m-as aventura pe un taram pe care nu pot sa-l controlez", a spus Mircea Lucescu pentru Mediafax.

Reactia tehnicianului celor de la Sahtior, care era si el in carti sa revina la Dinamo intr-o functie de conducere, vine la o zi dupa numirea lui Rednic la gruparea ros-alba. Puriul l-a ironizat ieri pe Razvan Lucescu, afirmand ca "Dinamo nu se refuza niciodata", aluzie la faptul ca Lucescu jr. a fost invitat de mai multe ori sa preia echipa insa a declinat ofertele de fiecare data, pe motiv ca vrea sa isi continue munca la FC Brasov.

De altfel, relatiile dintre Mircea Lucescu si sefii din Stefan cel Mare s-au racit, conducatorii simtindu-se indignati de faptul ca atat el cat si Lucescu jr nu au dorit sa revina la Dinamo.