Nici nu a plecat bine de la Rapid si Mircea Rednic a gasit de cuviinta sa ii acuze pe jucatorii din Giulesti pentru ca i-au subminat autoritatea. Chiar daca Puriul nu a spus vreun nume, acesta se refera la Buga si Burdujan, fotbalisti pe care i-a trimis la a doua echipa si care au fost reprimiti la insistentele conducerii.

"Ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca jucatorii care s-au plans si se plang nu au jucat bine atunci cand au avut sansa. Din punctul meu de vedere, un jucator profesionist este platit sa se antreneze si sa joace atunci când este trimis în teren, nu sa comenteze deciziile antrenorului", a spus Rednic pentru InfoPro.

Rednic a avut mai multe conflicte cu jucatorii giulesteni in perioada mandatului sau, Buga, Burdujan, Marius Constantin, Maftei si Sapunaru fiind intotdeauna criticati de antrenor. Nici Pancu nu a scapat, transferul sau facandu-se peste capul lui Rednic, antrenorul procedand la fel cum a facut cand a plecat de la Dinamo, acuzand jucatorii mai mult sau mai putin voalat ca l-au "lucrat".