Ioan Andone (64 de ani) circulă între București și Marbella extrem de des. Legenda lui Dinamo și-a cumpărat o proprietate în Spania, iar șase luni din an le petrece pe tărâm iberic.

Ioan AndoneFoto: GSP

„Locuiesc la Marbella, dar nu pot să depășesc șase luni de stat acolo, pentru că rezidența fiscală o am în România. Dacă stau acolo, ei vin cu dublă impozitare. Iar eu nu sunt ca Ronaldo și ca și ăștia... Așa-i legea în Spania, mă pot controla când dau pașaportul la aeroport, la contul din bancă, deci nu mă joc. Se poate să stai mai mult de 6 luni doar dacă ai un contract de muncă sau ceva, să ai un business acolo”, a explicat Andone la „Prietenii lui Ovidiu”.

„În Spania, cheltuiesc mai puțini bani decât în București. E mai scump la noi! Sincer! Taxele, impozitele, curentul... La noi, dau curentul 2500 de lei pe lună la casă. În Spania, plătesc pe curent 210 euro pe două luni și am patru dormitoare la casă. Acolo am de toate, mult consum: am frigidere, merge aerul condiționat, calorifere electrice. Nu am gaz, în schimb”, recunoaște fostul antrenor.

Citește mai departe pe GSP.ro