Mircea Rednic spune (pentru fcdinamo.ro): "Dinamo nu se refuza niciodata. Vorbim de o munca pe care am inceput-o si nu am terminat-o". Mai exact, un campionat slab (ca performanta sportiva) si straniu (ca atmosfera), in care jucatorii au evoluat tot timpul pe invers, special pentru a scapa de antrenorul caruia stelistul Becali i-a multumit public pentru ajutorul dat anul trecut.

Victima a unei relatii reci cu vestiarul (sentiment provocat de misterele acelui meci cu CFR Cluj), Rednic are de surmontat si in acest mandat aceeasi situatie: fotbalistii lui Dinamo nu si-au schimbat foarte mult atitudinea fata de antrenor. Nu e mai putin adevarat ca pana in vara, cand Rednic va prelua efectiv echipa, conducerea din Stefan cel Mare se va desparti de cativa jucatori, printre care se vor afla si lideri de opinie in vestiar.

Unul dintre actionari a dezvaluit ieri ca negocierile cu Rednic au inceput cind acesta inca pregatea Rapidul. Iar anuntul oficial al revenirii in Groapa ar fi fost publicat mai devreme, daca Rapid-Steaua nu ar fi degenerat. Conform oficialului dinamovist, Rednic a avut intentia de a semna inca dupa meciul cu Steaua, insa evenimentele speciale din Giulesti au amanat momentul.

De altfel, dupa ce si-a dat demisia din Giulesti, Mircea Rednic a declarat: "Miercuri s-ar putea sa antrenez!" Ironie a vietii, miercuri, 2 aprilie, ar putea fi chiar ziua prezentarii lui Rednic in Stefan cel Mare.

Noul contract dintre Dinamo si Mircea Rednic nu a intrunit chiar unanimitatea consiliului de administratie: unul dintre cei nemultumiti este Gigi Netoiu care tocmai isi pregatea revenirea in forta in loja lui Dinamo. Insa toata lumea a acceptat varianta Rednic, de dragul amintirii acelui sezon 2006-2007 in care "haita" a terminat campionatul pe la jumatatea derularii lui.