Mircea Rednic se va intoarce din vara acestui an pe banca tehnica a lui Dinamo, "Puriul" urmand sa se ocupe de echipa incepand cu sezonul viiitor al Ligii 1. Conform actionarului Vasile Turcu, fostul tehnician al Rapidului a semnat o intelegere valabila doi ani cu campioana Romaniei.

Pana la finalul sezonului, de soarta "cainilor" se va ocupa Cornel Talnar, obiectivul echipei fiind calificarea in cupele europene.

"Il avem antrenor pe Talnar pana la vara. Astazi am semnat un contract cu Rednic care va fi antrenorul nostru din vara pe o perioada de doi ani. Asta a fost dorinta lui si decizia noastra. Obiectivul? Liga Campionilor, titlul si Cupa Romaniei. Din punctul meu de vedere e un tip OK. Am pus o condiţie: in cazul in care vom avea rezultate negative o sa-l luam de acasa si o sa-l punem pe banca", a spus Vasile Turcu.

Dinamo a inceput actuala stagiune cu Rednic ca antrenor, dar eliminarea din tururile preliminarii ale Champions League l-a determinat pe tehnician sa plece din Soseaua Stefan cel Mare.

Dupa demisia acestuia, la Dinamo s-au mai perindat Walter Zenga, Cornel Talnar si Gigi Multescu.