Legenda Rapidului, Rică Răducanu (77 de ani) e pasionat în continuare de fotbal, urmărește toate meciurile, însă vara are și altă ocupație: muncește la terasa lui de pe litoralul românesc. Are și un ajutor de nădejde pe litoral, chiar vărul lui.

Rică RăducanuFoto: Agerpres

În fiecare vară, Rică Răducanu își așteaptă clienții la braseria „Sirena”, pe litoralul românesc. Fostul portar este și patron, dar și ospătar la localul său de la malul Mării Negre. Fostul portar servește la mese și interacționează cu clienții săi. Totodată, le împărtășește și experiențele din cariera sa în fotbal și le spune bancuri.

Rică Răducanu a anunțat că mărește prețurile

Anul acestea, afacerea fostului sportiv va fi deschisă în curând. Rică Răducanu pregătește meniul și anunță că va scumpi prețul preparatelor pe care le servește.

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club”, a spus Rică Răducanu.

Citește integral pe GSP.ro