​​Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep până la finalul acestui sezon, iar atacantul român a făcut un campionat bun, reușind să marcheze de 11 ori pentru turci în 26 de apariții.

Denis DragusFoto: Mehmet Akif Parlak / AFP / Profimedia

Standard Liege a refuzat oferta celor de la Trabzonspor pentru Denis Drăguș

Denis Drăguș este unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului, având un sezon excelent în tricoul celor de la Gaziantep.

Fotbalistul de 24 de ani are 11 goluri și o pasă decisivă în actualul sezon al Superligii Turciei și este cel mai bun marcator al celor de la Gaziantep.

Echipa se luptă pentru evitarea retrogradării în Turcia, iar șansele ca el să rămână sunt mici, ținând cont de faptul că nici turcii nu vor forța un transfer definitiv dacă vor retrograda.

Totuși, Drăguș este dorit în continuare în prima ligă a Turciei, după ce Trabzonspor și-a manifestat interesul pentru fotbalistul deținut de Standard Liege.

Belgienii de la dhnet.be anunță că gruparea din Turcia a înaintat o ofertă pentru internaționalul român, refuzată imediat de Standard Liege.

Aflat în vizorul celor de la Beșiktaș, Coventry și Hoffenheim, Standard își dorește să obțină măcar 3 milioane de euro în schimbul acestuia.

Drăguș este în cărți pentru un loc în lotul României la Campionatul European din Germania, fiind văzut de mulți drept varianta perfectă de atacant care să îl înlocuiască pe George Pușcaș.