Accidentat grav la genunchi în urmă cu aproape șase luni, brazilianul Neymar se află în plin proces de recuperare, dar se gândește deja la despărțirea de saudiții de la Al-Hilal.

NeymarFoto: FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia

Neymar își dorește să se întoarcă în Brazilia la Santos, în 2025

În vârstă de 32 de ani, Neymar a semnat în august 2023 cu Al-Hilal, care a plătit celor de la PSG 90 de milioane de euro.

A apucat să joace doar cinci partide în care a înscris un gol, înainte de accidentarea din octombrie 2023 din partida dintre Uruguay și Brazilia, când și-a rupt ligamentul încrucișat al genunchiului stâng.

Brazilianul a fost prezent luni la prima manșă a finalei Campionatului Paulista, între Santos și Palmeiras, câștigată de fosta sa echipă cu scorul de 1-0.

Cu această ocazie, Neymar a făcut o baie de mulțime, iar publicul i-a scandat numele, cerându-i să se întoarcă la formația la care a debutat.

Înaintea meciului, internaționalul carioca a coborât în vestiarul celor de la Santos și a ținut un discurs în fața jucătorilor, făcând și promisiunea că în 2025, la finalul contractului cu Al-Hilal, se va întoarce în campionatul Braziliei, conform Marca.

Informația a stârnit o adevărată isterie, iar fotbalistul nu a dorit nici să confirme, dar nici să infirme zvonul la ieșirea de la stadion.

Ajuns la juniorii celor de la Santos la vârsta de 11 ani, Neymar a făcut pasul către echipa mare în 2009, reușind să marcheze 107 goluri în 177 de apariții.

Patru ani mai târziu, Barcelona plătea în schimbul său 88 de milioane de euro.