​Ianis Hagi este împrumutat de Glasgow Rangers la Alaves, dar fotbalistul român a prins foarte puține minute în tricoul echipei din LaLiga și presa din Turcia anunță că acesta va fi transferat în această vară de Galatasaray.

Ianis HagiFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ianis Hagi va juca pentru Galatasaray, scrie Fotomac

Potrivit Fotomac, Rangers și Galata au bătut palma pentru transferul mijlocașului de 25 de ani, care va evolua în Turcia după Campionatul European din Germania (dacă va fi convocat de Edi Iordănescu).

„Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves” - Fotomac.

În acest sezon, Ianis Hagi a adunat 806 minute jucate în 18 meciuri de LaLiga (o pasă de gol) și 4 de Cupa Spaniei (2 goluri).

Ianis (născut la Istanbul) ar deveni al 16-lea fotbalist român din istoria lui Galatasaray, formație la care Gheorghe Hagi a scris istorie.

Români care au jucat pentru Galatasaray: Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Ionuț Luțu, Gheorghe Popescu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Gabriel Tamaș, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.