Adrian Mutu a precizat ca se simte extraordinar la Fiorentina, dar a spus ca va mai ramane pe Artemio Franchi inca trei sezoane, exact atat cat mai are contract cu echipa Viola.

"Eu vreau sa raman aici patru, cinci, sase, sapte ani, dar cu siguranta vor fi trei, atat cat mai am in contract. Relatia cu restul colegilor? Ma simt foarte bine alaturi de Gamberini, Ujfalusi si Kuzmanovic, care e tanar, dar un adevarat soldat", a precizat "Briliantul".

Referindu-se la lupta pentru Champions League, Mutu precizeaza ca pe langa Milan, batai de cap le vor da si cei de la Udinese si Sampdoria: "Alte echipe trebuie sa respecte acum Fiorentina, dar noi vom aborda fiecare meci numai la victorie. Avem asteptari mari, iar acum Udinese si Sampdoria sunt foarte periculoase, la fel ca si Milan", a concluzionat decarul echipei nationale.

Fiorentina ocupa locul 4 in Serie A, cu 53 de puncte dupa 31 de etape disputate, fiind urmata de Udinese, cu 50 de puncte, precum si de Milan si Sampdoria, fiecare cu 49 de puncte.