Zilele lui Erik ten Hag pe banca celor de la Manchester United sunt numărate, iar conducerea clubului de pe Old Trafford se gândește deja la sezonul următor. În locul olandezului ar urma să ajungă actualul selecționer al naționalei Angliei, Gareth Southgate.

Gareth SouthgateFoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Gareth Southgate, favorit pentru a-l înlocui pe Erik ten Hag la United

Manchester United este în afara locurilor de cupe europene în Premier League, iar „diavolii roșii” nu au trecut nici măcar de faza grupelor în UEFA Champions League.

Per total, echipa nu a arătat deloc bine, iar unii suporteri și-au pierdut răbdarea cu actualul antrenor al formației de pe Old Trafford.

Din acest motiv, noua conducere a lui United ia tot mai mult în calcul schimbarea antrenorului imediat după terminarea sezonului, iar nume interesante apar pe lista dezvăluită de presa din Anglia.

Potrivit Daily Mail, Gareth Southgate, actualul selecționer al naționalei Angliei, este favorit pentru a-i lua locul lui Erik ten Hag, iar mutarea ar avea loc imediat după terminarea EURO 2024.

Un alt nume potrivit pentru banca lui Man United este Roberto De Zerbi, însă clauza de reziliere a acestuia reprezintă o problemă, plus că echipa de pe Old Trafford nu este singura interesată de italian.

Barcelona schimbă și ea antrenorul, iar De Zerbi este pe lista scurtă a catalanilor.