Valencia și Real Madrid au remizat sâmbătă seara pe Mestalla (2-2), într-un meci plin de goluri, faze controversate, dar și o accidentare de coșmar.

Accidentarea lui Mouctar DiakhabyFoto: Jose Torres/Photo Players Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Jucătorul Valenciei va absenta cel mai probabil un an după ce a fost accidentat grav de Aurelien Tchouameni

Meciul dintre Valencia și Real Madrid a avut parte de spectacol, dar și de momente nefericite.

În finalul partidei, Aurelien Tchouameni a căzut cu corpul peste piciorul lui Mouctar Diakhaby, iar fundașul „liliecilor” a fost accidentat grav.

În urlete de durere, Diakhaby a ieșit pe targă de pe teren, iar medicii Valenciei au dat un prim verdict după câteva analize efectuate: luxaţie a genunchiului drept.

Potrivit MARCA, Mouctar Diakhaby va lipsi aproximativ un an de pe teren, ceea ce înseamnă că el va fi disponibil abia în a doua parte a sezonului următor.

Jude Bellingham a fost eliminat după ce a protestat vehement la decizia luată de arbitrul Gil Manzano

În prelungirile partidei de pe Mestalla, Real Madrid a reușit să dea lovitura prin Jude Bellingham, dar cu câteva secunde înainte ca britanicul să reia mingea în poartă, arbitrul Gil Manzano fluierase finalul jocului, lucru care l-a iritat la culme pe jucătorul „los blancos”.

A urmat un scandal uriaș pe teren, iar englezul a fost eliminat din cauza protestelor vehemente. „Este un nennorocit de gol! Mingea era în aer”, i-a spus Bellingham arbitrului, motiv pentru care acesta i-a acordat cartonașul roșu.

Centralul a consemnat în raport ce i-a transmis Bellingham, iar presa din Spania scrie că mijlocașul riscă până la 3 etape de suspendare.