Liderul Ligii 1, CFR Cluj a castigat o deplasare considerata grea: 2-1 pe terenul lui Dinamo, echipa care a ratat sansa de a intra in cursa pentru locul secund. Toate evenimentele importante s-au consumat in prima repriza (o dubla Semedo, determinant pentru CFR, si un gol Danciulescu). Dupa pauza, CFR nu a avut nicio emotie - Dinamo a jucat neasteptat de slab, de parca nici nu ar mai fi revenit de la cabine.

"Sunt bucuros ca am castigat aici, pentru ca daca batem la Dinamo, inseamna ca putem bate oriunde (...) Steaua? Am auzit ca a fost foarte echilibrat la Vaslui! (zambet ironic)" - Ioan Andone, CFR Cluj.

"In prima repriza, am facut o schimbare si am revenit. L-am scos pe Ropotan pentru ca nu se mai justifica sa jucam cu doi inchizatori, iar intrarea lui Zicu ne-a ajutat sa aducem mai multe mingi la poarta adversa. Am egalat si cred ca 1-1 la pauza ar fi fost mult mai echitabil. Repriza secunda nu am mai fost inspirati, iar Clujul s-a aparat aglomerat, a inchis tot" - Gigi Multescu, antrenor Dinamo.

"Nu ma intereseaza ce spune Becali. Suntem pregatiti si fizic si mental pentru a duce aceasta lupta pana la capat. Titlul trebuie decis in teren, pentru asta jucam. Din pacate, altii duc lupta si in afara terenului. Noi nu vrem sa intram in asa ceva" - Arpad Paszkany, patron CFR. La meciul din Stefan cel mare, Paszkany a stat pe banca de rezerve a echipei sale.

'11 Contraatac al clujenilor, purtat de Culio: centrare perfecta a acestuia, Semedo reia in plasa din centrul careului: 1-0 pentru lider!

'34 Dominarea "haitei" se concretizeaza: Danciulescu egaleaza cu un sut din interiorul careului: 1-1.

'45+1 Dintr-o pozitie "la limita" (suspiciuni de ofsaid), Semedo pleaca singur spre poarta lui Dinamo si il invinge pe Lobont: 2-1 pentru CFR!