În urmă cu o lună, fostul antrenor Sven Goran Eriksson anunța că mai are cel mult un an de trăit și că regretul carierei este că nu a stat pe banca celor de la Liverpool. Acum, visul său va deveni realitate.

Sven-Goran ErikssonFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Sven Goran Eriksson va conduce Liverpool Legends în amicalul cu Ajax Amsterdam

Bolnav de cancer în stadiu terminal, fostul selecționer al Angliei Sven Goran Eriksson va sta pe banca celor de la Liverpool Legends alături de Ian Rush, John Barnes și Robbie Fowler, anunță Daily Mail.

În vârstă de 76 de ani, suedezul a dezvăluit în ianuarie că mai are doar un an de trăit în „cel mai optimist scenariu” și a povestit cum unul dintre puținele sale regrete este că nu a antrenat pe Anfield, la echipa susținută încă din copilărie.

Fanii au reacționat extraordinar, iar antrenorul se va alătura fostelor staruri ale lui Liverpool la meciul caritabil cu Ajax din 23 martie.

„A fost întotdeauna visul meu. Nu mă plâng, am avut o mulțime de echipe bune, naționale și cluburi. Sunt fericit oricum” – a declarat Eriksson, care a primit cu bucurie propunerea celor de la Liverpool.

„Toți cei care au legătură cu clubul și Fundația LFC așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine călduros pe suporterul Sven alături de familia sa pe Anfield și să îl vadă la lucru în ziua respectivă” – a reacționat și clubul.