Plecat de la un pariu intre cei doi patroni (care mizeaza un milion de euro pe propria echipa), duelul declaratiilor este continuat de antrenorul moldovenilor, Dorinel Munteanu - convins ca Steaua nu are cum sa cistige duminica, Munteanu pluseaza - bucurestenii vor ramane la 6 puncte in urma liderului. Ceea ce inseamna ca Dorinel stie si ca ardelenii vor cistiga duminica seara, pe terenul lui Dinamo.

Antrenorul Vasluiului a spus ca se teme mai nou de arbitraje, iar contra Stelei are motive suplimentare de ingrijorare. Patronul Adrian Porumboiu si-a temperat ultimele aparitii: "Important este ca arbitrul sa isi faca treaba pentru care este platit".

Pentru Porumboiu, Steaua are avantajul ca a luat trei puncte la masa verde, dupa un meci pe care il cam pierduse (cu Rapid). "La Vaslui nu se poate intimpla o poveste ca in Giulesti, pentru cu tribunele sunt departe de teren. Trebuie sa fie cineva prea bun tintas".

"Steaua nu are cum sa nu cistige la Vaslui pentru ca suntem echipa cu cel mai bun joc din Liga", declara managerul bucurestenilor, Adrian Ilie.