Perioada de transferuri în campionatele puternice ale Europei se încheie pe vineri, iar Bayern Munchen l-a prezentat pe Bryan Zaragoza, jucător care era așteptat abia în vară în Germania.

Bayern Munchen si fanii saiFoto: Alexander Pohl / Zuma Press / Profimedia

Bryan Zaragoza a semnat cu Bayern Munchen

La începutul lunii decembrie, Bayern Munchen anunța că și-a asigurat din vara anului 2024 serviciile lui Bryan Zaragoza, extrema stângă a celor de la Granada, pentru 13 milioane de euro.

Bavarezii au insistat însă pentru o sosire încă din această iarnă în Germania și au obținut împrumutul său până la finalul sezonului, când va intra în vigoare noul contract, pentru încă patru milioane de euro.

Spaniolul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2029.

În vârstă de 22 de ani, Zaragoza este un produs al celor de la Granada, pentru care a debutat în 2021. A adunat 52 de prezențe și 11 goluri pentru prima echipă.

În 2023, Bryan a făcut pasul spre echipa națională a Spaniei, pentru care a debutat în luna octombrie, în partida împotriva Scoției.

„Vin la Bayern pentru a crește aici, la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Sunt foarte recunoscător celor de la Granada pentru timpul minunat petrecut acolo și tot ce au făcut pentru mine” – a declarat Zaragoza pentru pagina fcbayern.com.

Noul fotbalist al campioanei Germaniei este evaluat la 12 milioane de euro.