Jurgen Klopp i-a anunțat deja pe cei din conducerea lui Liverpool că va pleca de la echipă la finalul acestui sezon, iar unul dintre cei mai importanți jucători ai „cormoranilor” a transmis că ia și el în calcul plecarea, în funcție de antrenorul care va fi adus în locul neamțului.

Virgil van DijkFoto: Andrew Surma / ddp USA / Profimedia

>>> VIDEO Pep Guardiola spune că „va dormi mai bine” după ce Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool

Virgil Van Dijk: „Nu știu dacă voi mai continua din vară la Liverpool”

Virgil Van Dijk este al doilea cel mai scump jucător din istoria lui Liverpool.

La începutul anului 2018, gruparea de pe Anfield achita către Southampton suma de 84.65 milioane de euro, iar în prezent olandezul este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Cu 246 de apariții în tricoul lui Liverpool, Van Dijk a transmis că nu exclude plecarea de la Liverpool la finalul acestui sezon. Concret, acesta va aștepta să vadă ce decizie va lua conducerea clubului în privința noului antrenor, acum că Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea la finalul acestui sezon.

„E corect, mai am un an și jumătate de contract, dar nu știu (n.r. dacă voi mai continua din vară la Liverpool). Clubul va avea misiunea importantă de a găsi un nou manager, iar aici nu este vorba numai de manager, ci de întreg staff-ul tehnic.

Sunt și eu curios să văd în ce direcție vor merge lucrurile, însă voi vedea care este situația atunci când va exista un anunț oficial. Acum nu pot să spun.

Va fi finalul erei lui Jurgen Klopp. Sunt foarte mândru că încă sunt parte din ea.” - a declarat Van Dijk.

Fundașul de 32 de ani mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2025. În prezent, el este cotat la 32 de milioane de euro, conform Transfermarkt.