Real Madrid este în continuare în căutarea unui atacant pentru acest sezon, iar presa din Spania anunță o revenire de cinci stele la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Karim BenzemaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Real Madrid negociază cu Al-Ittihad împrumutul lui Karim Benzema

Kylian Mbappe va ajunge cel mai probabil la Real Madrid abia în vara acestui an, iar până atunci, spaniolii vor să aducă un număr 9 veritabil, pentru a-i permite lui Jude Bellingham să evolueze în zona mediană.

Refuzată de Mauro Icardi, Real Madrid ar fi început negocierile cu Al-Ittihad, pentru a-l împrumuta până la vară pe Karim Benzema, anunță sport.es.

Atacantul de 36 de ani se află de 6 luni în Arabia Saudită, însă este în conflict cu cei din conducere, după ce ar fi întârziat cu 17 zile la echipa de club.

Karim Benzema a evoluat pentru Real Madrid în perioada iulie 2009 - iulie 2023, reușind să bifeze 648 de apariții, să marcheze 354 de goluri și să ofere 165 de pase decisive.

Și Manchester United ar fi interesată de serviciile lui Karim Benzema, având un singur atacant în lot (Rasmus Hojlund), însă salariul francezului este o problemă.

Benzema încasează peste 100 de milioane de euro pe an în Arabia Saudită.

În acest sezon, Karim a marcat 9 goluri și a oferit 5 pase de gol în 15 apariții pentru Al-Ittihad.