Kylian Mbappe a intrat oficial în ultimele 6 luni de contract cu Paris Saint Germain, iar posibilitatea ca acesta să ajungă gratis la Real Madrid crește de la o zi la alta.

Kylian MbappeFoto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia Images

Kylian Mbappe i-a cerut lui Real Madrid o primă de instalare de 125 de milioane de euro

Real Madrid încearcă deja de doi ani să îl aducă pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, însă de fiecare dată, parizienii au reușit să îl convingă pe internaționalul francez să rămână.

În vara anului 2023, Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, după ce a anunțat că refuză prelungirea contractului, scadent în această vară.

Aflat acum în ultimele 6 luni de contract cu campioana Franței, jurnaliștii de la Goal anunță că jucătorul în vârstă de 25 de ani ar fi început deja negocierile cu Real Madrid și ar fi cerut o primă de instalare uriașă: 125 de milioane de euro.

Mai mult decât atât, pretențiile salariale ale lui Mbappe sunt multe peste ce i-ar fi oferit Real. Concret, madrilenii i-au pus la dispoziție un contract pe 5 ani, cu un salariu de 35 de milioane de euro pe an, dar Kylian ar fi cerut dublu.

Cotat la 180 de milioane de euro conform Transfermarkt, atacantul are 286 de meciuri, 240 de goluri și 104 pase decisive de când a ajuns la PSG.