Al-Nassr a fost nevoită să își amâne turneul din China, după o accidentare a vedetei Cristiano Ronaldo, jucătorul pe care fanii asiatici își doreau cel mai mult să îl vadă.

Cristiano RonaldoFoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo a dus la amânarea turneului lui Al-Nassr din China

Saudiții de la Al-Nassr s-au deplasat în China pentru un turneul de pregătire, unde trebuiau să joace împotriva celor de la Shanghai Shenua și Zhejiang.

Cristiano Ronaldo a suferit însă o accidentare musculară, iar lipsa sa de pe teren a dus la amânarea partidelor, portughezul fiind principala atracție pentru suporterii asiatici.

Fanii și-au exprimat dezamăgirea, unii dintre ei luând cu asalt hotelul în care era cazată echipa, în încercarea de a se apropia de CR7.

Ronaldo le-a transmis însă un mesaj, în care pe lângă scuzele de rigoare, le promite susținătorilor săi asiatici că va reveni în curând.

„După cum știți, în fotbal unele lucruri nu se pot controla. Joc fotbal de 22 de ani, dar sunt un jucător care nu are prea multe accidentări.

Așa că sunt foarte trist pentru că eu și echipa am venit în China pentru a ne bucura de turneu. Vin aici din 2003, mă simt ca acasă.

Nu am anulat definitiv meciurile, voi reveni pe teren și ne vom întoarce aici. Sunt trist și știu că și voi sunteți triști, dar trebuie să vedem lucrurile pozitive. Vreau să joc pentru voi” – a transmis Cristiano Ronaldo, conform Daily Mail.