Ioan Andone se intoarce in Stefan cel Mare dar in postura de adversar al lui Dinamo si va lua loc printre suporterii dinamovisti, intrucat ieri a primit o suspendare de doua etape din partea Comisiei de Disciplina.

"Am mai stat in tribuna la Dinamo si nu au fost nici un fel de probleme. Nu voi sta la oficiala, ci printre suporteri", a spus Andone astazi, la o conferinta de presa. Meciul cu Dinamo este capital pentru antrenorul lui CFR. "E un meci forate important pentru noi, intalnim pe Dinamo o echipa valoroasa. Si jucatorii sunt conştient ca trebuie sa facem un meci bun. Vor reintra si jucatorii accidentaţi, ma refer la Cadu si Semedo si cred ca vor fi 100% apti de joc. O cunosc bine pe Dinamo pentru ca am antrenat-o multi ani. Nu s-au schimbat foarte multe multe acolo. De cand e Gigi s-a schimbat totusi sistemul de joc. Se anunta un meci dificil pentru ca Dinamo mai are sanse la ocuparea locului doi. Ar fi al saselea meci in deplasare in care nu castigam si avem nevoie ca de aer de victorie pe Dinamo", a declarat Ando.

Nici Multescu nu sta prea confortabil inainte de acest meci. Pozitia sa nu este inca sigura decat in cazul unei victorii cu CFR. "Suntem pregatiti si fizic si psihic, mai sunt doua zile importante pana la meci si abia aseara am reusit sa ne definitivam lotul. Meciul cu CFR este extrem de important, daca vom castiga, vom ramane in lupta pentru locul doi", a spus antrenorul lui Dinamo.

Tehnicianul ros-albilor s-a confruntat pana astazi cu probleme de lot. Lobont, Bratu, Izvoranu si Pulhac acuzau o raceala, insa ei au fost recuperati si vor evolua duminica.

In schimb, Andone nu poate miza pe Trica si Sandberg iar Cadu va risca si va intra in teren.