Bayern Munchen s-a reprofilat după ce Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham Hotspur, iar bavarezii s-au înțeles chiar cu un fundaș de la formația din Premier League.

Eric DierFoto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eric Dier va semna cu Bayern Munchen pentru mai puțin de 4 milioane de euro

Bayern Munchen a fost una dintre echipele care și l-a dorit pe Radu Drăgușin, însă internaționalul român a decis să meargă în Premier League și să joace pentru Tottenham Hotspur.

Campioana ultimelor 11 sezoane de Bundesliga nu a renunțat la ideea de a aduce un fundaș central de rezervă și s-a înțeles cu Tottenham pentru transferul lui Eric Dier.

Fundașul englez în vârstă de 29 de ani a bifat doar 4 apariții în acest sezon de Premier League, iar nemții au ajuns la un consens cu Tottenham pentru cedarea acestuia încă din iarnă.

Mai mult decât atât, dacă echipa lui Thomas Tuchel era dispusă să plătească nu mai puțin de 30 de milioane de euro pentru Drăgușin, transferul lui Dier o va ajunge maxim 4 milioane de euro pe Bayern.

Eric Dier este din iulie 2014 la Tottenham și de atunci a strâns 364 de apariții, a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase de gol.

Totodată, Dier are la activ și 49 de selecții la echipa națională de fotbal a Angliei.

Acesta este un produs al academiei celor de la Sporting Lisabona, celălalt club de seniori unde a mai activat înainte de a ajunge în Premier League.