Napoli a ratat șansa de a-l transfera pe Radu Drăgușin, ajuns în cele din urmă la Tottenham Hotspur și a pus ochii pe un alt fotbalist român, care să aducă un plus compartimentului ofensiv.

Dennis ManFoto: Massimiliano Carnabuci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Culisele transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern”

Napoli il dorește pe Dennis Man

Dennis Man are parte de un sezon de vis în Serie B, iar evoluțiile sale au atras atenția mai multor echipe din primul eșalon al fotbalului italian.

Concret, cei de la sport.ro scriu că Napoli se interesează de posibilitatea de a-l transfera pe internaționalul român încă din această iarnă, iar Parma i-a stabilit deja prețul.

Cu 8 goluri și 4 assist-uri în acest sezon, Man este urmărit și de Sassuolo, echipă unde a evoluat Vlad Chiricheș și unde joacă în prezent Daniel Boloca.

Adus pentru 11 milioane de euro în urmă cu 3 ani de la FCSB, Parma solicită în schimbul lui Man nu mai puțin de 8 milioane de euro.

„Cel mai mare talent produs de fotbalul românesc în ultimii ani, aceasta a fost eticheta grea pe care Dennis Man a purtat-o ​​cu el în lunile dinaintea sosirii la Parma. Ochii întregii Europe erau ațintiți asupra lui și asupra unei valori de piață care prefigura un viitor la un nivel foarte înalt.

Parma, așadar, disperată să obțină salvarea, a decis să investească în el în sesiunea de iarnă a sezonului 20/21. Și nu a fost o investiție mică. 13 milioane de euro, cea mai scumpă achiziție din acea perioadă. Pe scurt, Man, în vârstă de 22 de ani la acea vreme, ajungea la Parma cu sarcina de a-i salva pe cruciați.

O cerere oarecum pretențioasă pentru un băiețel care în urmă cu câteva săptămâni juca în campionatul României. Impactul lui Man asupra campionatului a fost unul de bun augur, dar o accidentare l-a forțat să încheie sezonul mai devreme.” - au scris cei de la Parma Live.