Bogdan Lobonț (45 de ani), fost internațional român și actual antrenor de portari la Rapid, și fiul său, Andrei Lobonț (20), sunt „la cuțite”, între cei doi existând mai multe procese pe rol.

Bogdan LobonțFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrei este rezultatul unei povești de dragoste începute de Bogdan în 2002 cu Loredana Constantin, care s-a terminat însă în 2006. Născut în 2003, „Lobby Jr” i-a călcat pe urme tatălui său, alegând și el fotbalul.

În prezent jucător în Liga a 3-a la CSO Plopeni, fundașul central de 20 de ani se află în conflict deschis cu tatăl său. Anul trecut, Andrei, care e student la ASE, și-a executat silit părintele pentru taxa de școlarizare. Bogdan Lobonț nu a fost de acord cu cererea fiului său așa că a luptat în instanță, acolo unde magistrații i-au dat dreptate.

„Nu Andrei, ci Bogdan Lobonț este cel care a intentat acest proces despre care se scrie. Pentru mine oricum este incredibil cum un tată poate să facă așa ceva, dar asta este altă discuție, fiecare procedează așa cum consideră”, a reacționat avocata lui Andrei Lobonț.

Citește mai departe pe GSP.ro