Milan Skriniar a sosit gratis la Paris Saint Germain în vara anului 2023 și a devenit rapid unul dintre titularii incontestabili ai echipei. Acesta s-a accidentat în Supercupa Franței și va suferi o intervenție chirurgicală.

Milan SkriniarFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Milan Skriniar va fi operat după ce s-a accidentat în meciul cu Toulouse

Paris Saint Germain a început ca din tun anul 2024 și a câștigat Supercupa Franței, după ce a învins-o pe Toulouse cu scorul de 2-0.

Triumful a venit la pachet și cu o veste proastă pentru parizieni. În minutul 71 al partidei, Milan Skriniar a fost scos de pe teren, după ce a acuzat niște dureri la glezna piciorului stâng.

Potrivit jurnaliștilor de la L'Equipe, accidentarea suferită de fundașul de 28 de ani este mai gravă decât s-a constatat inițial și slovacul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Mai mult decât atât, există riscul ca Skriniar să nu mai poată evolua deloc în actualul sezon, ceea ce ar fi o lovitură puternică atât pentru Paris Saint Germain, cât și pentru echipa națională a Slovaciei, care este în grupă cu România la Campionatul European din Germania.