Andrea Compagno nu mai este sigur de postul său de titular la FCSB, iar presa de peste ocean scrie că vârful italian este așteptat în Major League Soccer.

Andrea CompagnoFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

New York City FC este interesată de Andrea Compagno

FCSB a plătit în vara anului 2022 suma de 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948, iar de atunci, italianul a marcat 20 de goluri în 54 de apariții în tricoul roș-albaștrilor.

În acest sezon, atacantul lui Elias Charalambous nu a marcat decât de 4 ori și șansele ca el să fie în continuare titular au scăzut înainte de pauza de iarnă.

Din acest motiv, finanțatorul a decis ca acesta să fie pus pe lista de transferuri, iar presa din America scrie că Andrea Compagno este pe lista celor de la New York City FC, formație din Major League Soccer, unde a evoluat și Alexandru Mitriță.

Recent, Gigi Becali a anunțat că nu ar dori să îl lase pe Compagno să plece pentru mai puțin de 2.5 milioane de euro, astfel că rămâne de văzut cât vor fi dispuși americanii să ofere.

Dacă se va concretiza transferul, Andrea Compagno va fi adversar cu Lionel Messi, cel care evoluează în prezent la Inter Miami.