Real Madrid își dorește un atacant pentru a nu-l mai forța pe Jude Bellingham să joace vârf, iar Mauro Icardi era o variantă bună pentru gruparea antrenată de Carlo Ancelotti.

Mauro IcardiFoto: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Galatasaray a refuzat toate ofertele lui Real Madrid pentru Mauro Icardi

Mauro Icardi are parte de un sezon fantastic la Galatasaray, iar atacantul pare să își fi regăsit forma de odinioară, de când evolua pentru Inter.

Argentinianul a marcat 17 goluri și a oferit 6 pase de gol în 27 de apariții în actualul sezon, iar Real Madrid a insistat de mai multe ori pentru transferul acestuia.

Echipa antrenată de Carlo Ancelotti ar fi oferit 15 milioane de euro în schimbul vârfului de 30 ani, însă Galatasaray a refuzat absolut orice ofertă venită din Spania și nu numai.

Icardi mai are contract cu Galatasaray până în vara anului 2026, însă nu este exclus să plece în cele din urmă, asta dacă la adresa clubului va veni o ofertă considerabilă din punct de vedere economic.

În 434 de meciuri la nivel de club (Sampdoria Primavera, Sampdoria, Inter, Paris Saint Germain și Galatasaray), Mauro Icardi a marcat de 240 de ori.

Acesta are la activ 8 selecții și un gol la echipa națională de fotbal a Argentinei.