Paris Saint Germain a câștigat miercuri a 12-a Supercupă a Franței din istoria clubului, după ce a învins-o pe Toulouse (2-0), iar Kylian Mbappe a stabilit un nou record în tricoul parizienilor.

Kylian MbappeFoto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia Images

Kylian Mbappe, jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise pe Parc des Princes - L-a depășit pe Edinson Cavani

Paris Saint Germain nu a avut emoții în finala Supercupei Franței, cu Toulouse și s-a impus cu scorul de 2-0.

Lee Kang-In a marcat după doar 3 minute pe Parc des Princes, din pasa lui Ousmane Dembele, iar Kylian Mbappe a stabilit scorul final în minutul 44.

Cu această reușită, Mbappe a ajuns la 111 goluri înscrise pe Parc des Princes și a stabilit un nou record, depășindu-l pe Edinson Cavani, cel care marcase 110 goluri în perioada 2013-2020.

Imediat după meci, Mbappe a vorbit și despre viitorul său în fotbal, el fiind în prezent în ultimele 6 luni de contract cu Paris Saint Germain.

„Încă nu am luat nicio decizie cu privire la viitorul meu, nu am făcut o alegere. Am un acord cu președintele Al-Khelaifi pentru la vară, indiferent de decizia mea, sunt protejate toate părțile, vom păstra liniștea în club pentru provocările ce vor veni. Focusul este asupra echipei acum, nu pe viitorul meu. Ăsta nu este un subiect în club.” - a transmis Kylian Mbappe.