Raphael Varane nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag la Manchester United, iar fundașul francez este deja pe lista a două cluburi uriașe din Europa.

Raphael VaraneFoto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Raphael Varane nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag

După 10 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, Raphael Varane a fost transferat de Manchester United pentru suma de 40 de milioane de euro.

De atunci, fundașul francez a strâns doar 78 de meciuri în tricoul echipei de pe Old Trafford, iar accidentările grave nu i-au dat pace în tot acest timp.

Cum nu mai face parte din planurile lui Erik ten Hag, jucătorul în vârstă de 30 de ani ia în calcul plecarea de la United, iar Real Madrid este prima formație care și-a exprimat interesul de a-l readuce pe Bernabeu.

Gruparea antrenată de Carlo Ancelotti are nevoie de sânge proaspăt în defensivă după ce i-a pierdut pe Eder Militao și David Alaba, ambii accidentați grav.

Spaniolii nu sunt singurii interesați de serviciile jucătorului cu 4 trofee UEFA Champions League în palmares.

Potrivit jurnaliștilor de la Fichajes, Bayern Munchen ar fi transmis prin directorul sportiv Christoph Freund că este dispusă să aducă un nou fundaș central în iarnă, iar suma pe care nemții au pregătit-o se ridică la 20 de milioane de euro.