Ziua Crăciunului din acest an a adus motive mari de bucurie pentru familia Hagi. Ianis și Elena Tănase s-au cununat civil la București, după ce internaționalul român o ceruse în vară în căsătorie.

Ianis HagiFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil de Crăciun

Anul 2023 a fost unul cât se poate de bun pentru Ianis Hagi, care a revenit după o accidentare gravă, s-a transferat în Spania și s-a calificat alături de tricolori la Campionatul European. Dar și pe plan personal lucrurile stau la fel de bine.

Fotbalistul celor de la Alaves și-a cerut în luna iunie prietena în căsătorie, într-un cadru romantic la Paris, cu Turnul Eiffel pe fundal.

Pasul cel mare l-au făcut chiar de Crăciun, iar mijlocașul a oferit câteva declarații după cununia civilă.

„Vă mulțumim că ați venit aici în ziua de Crăciun, înseamnă foarte mult pentru noi și pentru familii și vă mulțumim încă o dată că sunteți aici.

La ora 6 veți avea și 5, 10 minute să intrați și să fiți alături de noi.

Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele famili, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși.

Este un an pe care îl voi ține minte mereu, primul meu meci după un an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala clar.

Dar cununia civilă este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs.

A reușit să planificăm în prima zi de Crăciun să fie ceva unic. Deocamdată cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar ne dorim să o făcem, dar nu e nimic stabilit.

Mă decurc și cu dansul, suntem machidoni, mă descurc, nu mă fac de rușine. Așa mi-a spus tata de mic, și fotbal și pe ringul de dans” – a declarat Ianis Hagi, pentru iAMSport.