Dennis Man a fost din nou la înălțime pentru Parma, fiind cel mai bun jucător de pe teren în victoria cu Ternana, scor 3-1. Jucătorul român a marcat și a oferit două pase de gol.

Dennis ManFoto: Massimiliano Carnabuci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dennis Man, omul meciului dintre Parma și Ternana

Parma continuă parcursul fantastic din actualul sezon de Serie B și a obținut o victorie categorică pe teren propriu, în duelul cu Ternana, scor 3-1.

Titular încă din primul minut pentru Parma, Dennis Man a marcat pentru 1-1 în minutul 10 și a pasat decisiv la golurile 2 și 3 ale echipei sale.

Presa din Italia nu a trecut cu vederea evoluția internaționalului român și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Man și Bernabe sunt de pe altă planetă.

O nouă prestație demnă de ținut minte a extremei din România. A fost pur și simplu de neoprit pentru defensiva Ternanei.

A alergat foarte mult și a fost mereu periculos, fiind aproape de a marca din nou în prima repriză cu un lob. Conexiunea lui cu Bernabe a fost magică la faza primului gol.” - au transmis cei de la Parma Live.

În actualul sezon, Dennis Man are 7 goluri marcate pentru Parma, el aflându-se pe locul trei în ierarhia marcatorilor din Serie B.

Serie B, clasament

1 Parma 38 puncte

2 Venezia 34

3 Cremonese 32

4 Como 32

5 Cittadella 32 etc.