Titular în echipa națională a României și cel mai bine cotat fotbalist român, Radu Drăgușin face senzație în Serie A, iar marile cluburi europene se interesează de serviciile sale.

Radu DragusinFoto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radu Drăgușin va semna un nou contract cu Genoa

După un împrumut pe o perioadă de un an de la Juventus, fundașul român a fost achiziționat definitiv în vară de Genoa pentru 5,5 milioane de euro, după promovarea în Serie A.

Titular de drept, Drăgușin a avut prestații excelente, iar clubul i-a propus în urmă cu o lună un nou contract, cu dublarea actualului salariu de 600.000 de euro pe sezon.

Între timp, formații importante ca Tottenham Hotspur și FC Barcelona s-au interest de transferul său, dar internaționalul roman a luat decizia să semneze prelungirea cu Genoa.

„Radu Drăgușin este următorul jucător care semnează un nou contract până în iunie 2028” – a anunțat directorul sportive al clubului, Maro Ottolini.

Deși se vorbea despre o clauză de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro, noul angajament nu va conține o asemenea condiție, susține jurnalistul Fabrizio Romano.