Thomas Muller joacă la prima echipă a celor de la Bayern Munchen din anul 2009, iar contractul său cu formația bavareză este scadent în vara anului 2024.

Thomas MullerFoto: PETER KNEFFEL / AFP / Profimedia

Thomas Muller va semna prelungirea contractului cu Bayern Munchen

Thomas Muller este un jucător format și crescut de către Bayern Munchen, iar din anul 2009, acesta evoluează pentru prima echipă a grupării bavareze.

Cu 12 meciuri, un gol și 4 assist-uri în acest sezon de Bundesliga, Thomas Muller a luat o decizie privind viitorul său și va semna prelungirea contractului cu Bayern, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Cu o cotă de piață de 10 milioane de euro, Muller ar fi rămas liber de contract în vara anului 2024, însă șefii campioanei ultimelor 11 sezoane de Bundesliga au luat decizia de a-i oferi un nou contract.

Cu 684 de meciuri, 237 de goluri și 261 de pase decisive, jucătorul ajuns la 34 de ani a câștigat de 12 ori titlul de campion cu Bayern, pe lângă 6 cupe ale Germaniei, opt Supercupe ale Germaniei, două trofee UEFA Champions League, două Supercupe ale Europei și două Mondiale ale Cluburilor.

Mai mult decât atât, Muller a câștigat și titlul mondial cu naționala Germaniei, în anul 2014, în perioada când evolua la Bayern.