Erling Haaland a acuzat ceva probleme medicale în urmă cu aproximativ o săptămână, iar atacantul norvegian a lipsit atât de la meciul cu Luton, din Premier League, cât și de la duelul cu Steaua Roșie Belgrad, din grupele UEFA Champions League.

Erling HaalandFoto: News Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia

Erling Haaland nu va juca nici cu Crystal Palace

Manchester City nu s-a putut baza pe Erling Haaland în ultimul meci de Premier League, iar Guardiola nu l-a avut la dispoziție pe atacantul norvegian nici la partida cu Steaua Roșie Belgrad, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Campioana Angliei va juca sâmbătă pe Etihad Stadium în compania celor de la Crystal Palace, de la ora 17:00, iar Pep a confirmat că Haaland nu va fi disponibil nici pentru această dispută.

Mai mult decât atât, spaniolul a anunțat că se așteaptă ca Haaland să fie apt pentru meciurile de la Campionatul Mondial al Cluburilor.

„A fost tratat în afara clubului. A sosit vineri la Manchester, iar medicii îl vor consulta și vom afla care este starea lui. Sper să poată să călătorească în Arabia Saudită, după meciul de sâmbătă.

Vom vedea dacă joacă în primul sau al doilea meci. Nu cred că va juca împotriva lui Crystal Palace, dar poate mă va surprinde.” - a declarat antrenorul lui City, potrivit cotidianului AS.

Premier League, clasament

1. Liverpool 37p

2. Arsenal 36p

3. Aston Villa 35p

4. Manchester City 33p

5. Tottenham 30p

6. Manchester United 27p.