Comisia de Disciplina a FRF i-a amendatat cu cate 12.000 de lei si suspendat pentru doua luni pe Gigi Becali (finantator Steaua), Iuliu Muresan (presedinte CFR Cluj) si Adrian Porumboiu (patron FC Vaslui) dupa afirmatiile facute in ultima perioada.

Finantatorul Stelei si presedintele CFR-ului au fost sanctionati pentru adevaratul razboi mediatic pe care-l poarte de ceva vreme pe axa Ghencea - Gruia, in timp ce Adrian Porumboiu a fost penalizat dupa ce a declarat in mai multe randuri ca arbitrii au gresit intentionat impotriva Vasluiului.

"Foarte bine ca m-au suspendat si amendat. Am gresit si acum trebuie sa platesc. Au primit si Muresan si Porumboiu aceleasi sanctiuni? Foarte bine, inseamna ca s-a judecat corect si echidistant", a precizat Becali pentru NewsIn, dupa ce a aflat hotararea Comisiei.

De asemenea, de pedeapsa nu a scapat nici Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al Ceahlaului Piatra Neamt, acesta primind o luna de suspendare si o amenda de 10.000 de lei in urma afirmatiilor calomnioase la adresa arbitrilor din Liga 1.