Florian Wirtz este unul dintre cei mai importanți jucători ai liderului din Bundesliga, Bayer 04 Leverkusen. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani este dorit de mai multe cluburi de top, însă tatăl său l-a dat de gol și a anunțat unde va evolua din sezonul următor.

Florian WirtzFoto: Weis/TEAM2sportphoto / imago sportfotodienst / Profimedia

Tatăl lui Florian Wirtz anunță că germanul va rămâne la Bayer Leverkusen și din sezonul următor

3 goluri și 5 pase decisive are Florian Wirtz în 13 apariții în Bundesliga în acest sezon, iar evoluțiile sale îl fac tot mai greu de păstrat la Leverkusen din sezonul următor.

Formația pregătită de Xabi Alonso este pe primul loc în Bundesliga, iar tânărul fotbalist de doar 20 de ani are șanse mari să prindă un transfer pe bani foarte mulți.

Cotat la 85 de milioane de euro conform Transfermarkt, Wirtz este dorit de Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen și Manchester City, însă, tatăl său a transmis că jucătorul ar fi luat o decizie surprinzătoare în privința viitorului său.

Potrivit Mundo Deportivo, Hans-Joachim Wirtz, tatăl jucătorului de la Leverkusen, a menționat că în ciuda numeroaselor oferte venite la adresa clubului pentru Florian, acesta va rămâne la echipa din Bundesliga.

„Pentru moment, totul e pregătit pentru ca Florian să joace la Leverkusen și în următorul sezon.” - a spus acesta.

Nemții au transmis deja că nu se vor despărți de Wirtz pentru o sumă de sub 120 de milioane de euro.