Gică Hagi a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, fostul decar al tricolorilor dorindu-și ca românii să aibă parte de bucurie, fericire și respect.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

>> 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Semnificațiile acestei zilei / Pe ce alte date a mai fost în trecut sărbătorită ziua României

„Mesajul pentru noi toţi: avem nevoie de succese, pentru că succesele aduc bucurie, succesele aduc fericire, succesele aduc respect.

Cred că românul are nevoie de cât mai multe lucruri în orice domeniu. Să iasă în evidenţă cei care excelează” - Gheorghe Hagi, citat de News.ro.

>> Familia Ionescu, Ziua Națională și rata sărăciei la români

De asemenea, Nadia Comăneci a ținut să transmită un mesaj video cu ocazia zilei de 1 decembrie. Fosta mare gimnastă le dorește românilor să aibă parte de sănătate, bunăstare, prosperitate şi succes.

„La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români” - Nadia Comăneci.

Reamintim că Nadia Comăneci este cea mai medaliată sportivă din România la Jocurile Olimpice. Ea a câştigat nouă medalii la două ediţii de Jocuri, Montreal 1976 şi Moscova 1980: 5 de aur, 3 de argint și una de bronz.

>> Parada militară de 1 decembrie la Arcul de Triumf - Tancuri Leclerc, noile elicopterele Black Hawk ale SMURD, blindate din mai multe țări și multe avioane F-16