Deși sunt recunoscuți pentru relația lor apropiată, Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu au fost adversari joi într-o partidă din etapa a opta a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Cosmin OlaroiuFoto: AFP / AFP / Profimedia

Remiză între Al Bataeh și Al Sharjah – Formația Olăroiu a revenit spectaculos după 3-0

Duelul dintre formația lui Cosmin Olăroiu, Al Sharjah și cea a fostului său elev Mirel Rădoi, Al Bataeh, s-a terminat cu scorul de 3-3, chiar dacă gazdele conduceau cu 3-0 după 35 de minute.

Al Bataeh a început excelent partida și a luat rapid un avans de trei goluri, după reușitele semnate de Gassama (min 19), Abdulrahman (min 26) și Alvaro de Oliveira (min 35).

După doar patru minute, Al Sharjah și-a revenit și a punctat prin Abdulbasit, iar în prelungirile primei reprize Luanzinho a redus diferența la un singur gol.

Cu o posesie superioară și multe situații de gol, elevii lui Olăroiu au egalat în minutul 51 prin Caio, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Cele două formații rămân vecine în clasamentul Emiratelor Arabe Unite după această remiză. Al Sharjah ocupă locul patru cu 14 puncte, în timp ce Al Bataeh se află o poziție mai jos, cu 12 puncte.

Cosmin Olăroiu l-a antrenat pe Mirel Rădoi în România la Steaua, cât și în străinătate la Al-Hilal și Al Ahli din Dubai.