Radu Drăgușin are parte de un sezon foarte bun în Serie A, iar în ultima etapă a marcat golul victoriei pentru Genoa în confruntarea cu Verona. Internaționalul român a ajuns la un acord cu clubul pentru prelungirea contractului.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radu Drăgușin va semna până în 2027 cu Genoa

După un împrumut pe o perioadă de un an de la Juventus, fundașul român a fost achiziționat definitiv în vară de Genoa pentru 5,5 milioane de euro, după promovarea în Serie A.

Titular de drept, Drăgușin a avut prestații excelente, iar clubul i-a propus un nou contract, valabil până în 2027, conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio.

Internaționalul câștiga aproximativ 600.000 de euro pe an, iar noul contract prevede o dublare a salariului conform impresarului acestuia, Florin Manea, citat de Fanatik.

După promovarea în Serie A, Drăgușin a atras atenția marilor cluburi italiene, dar s-a vorbit că și FC Barcelona îl urmărește atent pentru un viitor transfer.

Conform Transfermarkt, Radu Drăgușin este cel mai scump fotbalist român în acest moment, fiind evaluat la 10 milioane de euro.