România pregătește dubla de foc din preliminariile Campionatului European din 2024 cu Israel și Elveția, dar selecționerul Edi Iordănescu ar putea să nu îl aibă în lot pe cel mai în formă tricolor.

Dennis ManFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dennis Man poate rata partidele României cu Israel și Elveția din cauza unei accidentări

Dennis Man a fost de neoprit în Italia în ultima perioadă, în care a marcat de cinci ori în ultimele patru partide și a fost desemnat cel mai bun jucător din Serie B în luna octombrie.

Selecționerul Edi Iordănescu va anunțat la sfârșitul acestei săptămâni lotul României pentru partidele cu Israel și Elveția din preliminariile Euro 2024, dar jucătorul Parmei are mari șanse să lipsească.

Conform Prosport, Dennis Man a părăsit terenul accidentat în ultima partidă la club, în care a și marcat din penalti, iar veștile nu sunt bune deloc.

Internaționalul român a suferit o leziune musculară la nivelul adductorilor și nu va putea evolua în partidele decisive din Grupa I.

În acest sezon, Man a marcat opt goluri și a oferit două pase decisive în cele 11 meciuri disputate de Parma în Serie B și în Cupa Italiei.

România va întâlni pe teren neutru Israelul sâmbătă 18 octombrie, iar trei zile mai târziu va primi vizita Elveției.