Real Madrid nu a fost foarte activă în această vară pe piața transferurilor, însă face tot posibilul să își păstreze jucătorii cei mai importanți. Eduardo Camavinga este unul dintre ei, iar francezul a semnat un nou acord cu echipa de pe Santiago Bernabeu.

Eduardo CamavingaFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Eduardo Camavinga și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Eduardo Camavinga a sosit la Real Madrid în vara anului 2021, după ce madrilenii au plătit către Rennes suma de 31 de milioane de euro.

La doar 20 de ani, Camavinga și-a făcut deja loc în primul 11 al formației antrenate de Carlo Ancelotti, datorită faptului că este dezinvolt și mai nou, polivalent.

Deși este la bază mijlocaș central, Camavinga a fost folosit foarte mult pe postul de fundaș stânga în sezonul trecut, dar și în sezonul acesta, reușind să evolueze la un nivel ridicat.

Asta i-a determinat pe oficialii lui Real Madrid să îi prelungească contractul, iar noul acord semnat de internaționalul francez este valabil până în vara anului 2029.

Mai mult decât atât, jucătorul cu o cotă de piață de 90 de milioane de euro va avea și o clauză de reziliere de un miliard de euro.

114 apariții, două goluri și 5 pase decisive sunt cifrele lui Camavinga de când joacă la Real Madrid.

Acesta și-a trecut în palmares un titlu de campion cu Real Madrid, o cupă și o supercupă a Spaniei, dar a mai câștigat și UEFA Champions League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor.