Andrei Rațiu a fost unul dintre evidențiații presei spaniole după ce Rayo Vallecano a reușit o remiză surprinzătoare pe Santiago Bernabeu, contra celor de la Real Madrid (scor 0-0). Meciul a făcut parte din etapa cu numărul 12 din LaLiga.

Andrei RatiuFoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Rațiu a fost integralist la oaspeți, iar fundașul dreapta a bifat unul dintre cele mai bune meciuri din carieră pentru Vallecano contra Realului. A fost, de altfel, debutul lui Andrei în LaLiga.

A reușit să-l anihileze în multe rânduri pe Vinicius, vedeta gazdelor, iar la remiza de pe Bernabeu internaționalul român a avut partea sa de contribuție.

„Andrei Rațiu a avut parte de un debut spectaculos în LaLiga, el reușind să-l oprească pe Vinicius.

Să îți faci debutul în LaLiga și să îl ai adversar direct pe Vinicus este o provocare uriașă. Românul s-a descurcat admirabil”, a titrat cotidianul Marca.

În urma acestei remize, Real Madrid se află pe locul 2 în LaLiga, cu 29 de puncte. Liderul neașteptat Girona are 31 de puncte, în timp ce podiumul este completat de FC Barcelona, cu 27 de puncte.

LaLiga, clasament

1 Girona 31 puncte / 12 meciuri

2 Real Madrid 29 / 12

3 FC Barcelona 27 / 12

4 Atletico Madrid 25 / 11 meciuri etc.

Rezumatul partidei dintre Real Madrid și Rayo Vallecano.

De știut:

  • Andrei a fost transferat de Rayo Vallecano de la Huesca în vara acestui an contra sumei de 500 de mii de euro.
  • Cota de piață a interanționalului român este în acest moment de 1,5 milioane de euro, după cum informează Transfermarkt.