Manchester United trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere al rezultatelor, iar recent, „diavolii roșii” l-au pierdut pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot.

CasemiroFoto: aul Currie/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lovitură grea pentru Erik ten Hag - Casemiro s-a accidentat

Manchester United a suferit 4 eșecuri în ultimele 7 partide disputate în toate competițiile, iar situația de la echipă a devenit destul de tensionată.

United a fost umilită pe teren propriu de rivala Manchester City (3-0) și a fost eliminată și din Cupa Ligii Angliei, pe Old Trafford, de Newcastle United, scor 3-0.

Antrenorul Erik ten Hag este în continuare susținut de conducerea grupării de pe Old Trafford, însă echipa a primit o nouă lovitură, după ultimul meci jucat.

Casemiro a resimțit niște dureri la pauză, iar ten Hag a fost nevoit să îl înlocuiască cu Sofyan Amrabat.

După mai multe investigații medicale, s-a constatat că jucătorul brazilian în vârstă de 31 de ani a suferit o accidentare la muşchii ischiogambieri, asta deși abia revenise pe teren chiar la meciul cu Newcastle, după ce a acuzat niște probleme medicale și la întoarcerea din cantonamentul Braziliei.

Potrivit presei din Anglia, Casemiro ar urma să lipsească mai multe săptămâni.

Aproximativ 71 de milioane de euro au achitat cei de la Manchester United în schimbul lui Casemiro, în vara anului 2022.

63 de apariții, 11 goluri și 7 pase decisive sunt cifrele mijlocașului brazilian la Manchester United.