Bayern Munchen a făcut scorul etapei în Bundesliga și a învins-o pe nou promovata Darmstadt cu scorul de 8-0, într-un meci în care Manuel Neuer a fost titular după aproape un an de la incidentul nefericit de la schi.

Jucătorii echipei Bayern Munchen celebrează golulFoto: AXEL HEIMKEN / AFP / Profimedia

Harry Kane și Leroy Sane, cei mai buni jucători ai bavarezilor în duelul cu Darmstadt din Bundesliga - Manuel Neuer, revenire după aproape un an

Bayern Munchen a revenit temporar pe prima poziție în Bundesliga.

Campioana ultimelor 11 sezoane a surclasat-o pe nou promovata Darmstadt, scor 8-0, într-un joc în care portarul Manuel Neuer a revenit după aproape un an de pauză.

Confruntarea de pe Allianz Arena începuse prost pentru formația gazdă, care rămânea în inferioritate numerică după doar 4 minute. Joshua Kimmich a văzut cartonașul roșu, însă echilibrul numeric a fost restabilit 17 minute mai târziu, când Klaus Gjasula a văzut și el direct roșu.

Până la pauză, oaspeții au rămas în 9 oameni. Centralul Petersen i-a dat cartonaș roșu și croatului Matej Maglica (min 41).

În a doua repriză, campioana Germaniei s-a dezlănțuit și a punctat de nu mai puțin de 8 ori.

Harry Kane a deschis scorul pentru bavarezi cu o lovitură de cap (min 51), iar Leroy Sane a majorat avantajul gazdelor din pasa lui Laimer.

Atacantul adus de la Tottenham Hotspur a trecut și în rolul de servant, iar în minutul 60 i-a pasat decisiv lui Jamal Musiala, care a marcat pentru 3-0.

Leroy Sane a făcut 4-0 (min 64), însă reușita serii i-a aparținut tot lui Harry Kane (min 69), care l-a învins pe Schuhen cu un șut trimis de dincolo de centrul terenului.

Până la final, Thomas Muller (min 71), Jamal Musiala (min 76) și din nou Harry Kane (min 88), au mai marcat pentru echipa lui Tuchel.

Clasament Bundesliga

1. Bayern Munchen 23p / 9 mj

2. Bayer 04 Leverkusen 22p / 8 mj

3. VfB Stuttgart 21p / 9 mj

4. Borussia Dortmund 20p / 8 mj

5. Hoffenheim 18p / 9 mj

6. RB Leipzig 17p / 8 mj

7. Eintracht Frankfurt 13p / 8 mj