Sandro Tonali, jucător transferat în această vară de Newcastle United, este implicat într-un scandal uriaș de pariuri ilegale. Acesta a recunoscut că este dependent de jocurile de noroc, iar presa din Italia a anunțat și pedeapsa pe care acesta o va primi.

Sandro TonaliFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sandro Tonali, suspendare de 10 luni după ce a fost găsit vinovat în scandalul de pariuri sportive

Sandro Tonali a fost cumpărat de Newcastle United chiar în această vară pentru suma de 70 de milioane de euro, devenind cel mai scump jucător italian din istorie.

Alături de Nicolo Zaniolo, s-a dovedit că acesta ar fi implicat într-un scandal de amploare de pariuri ilegale, fiind acuzat de faptul că a pariat chiar și în perioada când evolua pentru AC Milan.

Recent, Tonali a recunoscut că este dependent de jocurile de noroc, iar italienii anunță că acesta ar urma să fie suspendat pe o perioadă de 10 luni.

Nicolo Fagioli este un alt jucător implicat în acest scandal, care a fost deja suspendat pentru o perioadă de 7 luni din activitate.

Suspendarea lui Tonali ar fi un dezastru și pentru naționala Italiei, care nu l-ar putea folosi pe acesta în cazul unei calificări la Campionatul European din 2024.