​Radu Drăgușin este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști români la ora actuală. Evoluțiile sale de la Genoa, dar și de la echipa națională de fotbal a României, au atras interesul cluburilor de top din Europa. Recent, două echipe din Serie A s-au înscris în cursa pentru transferul acestuia.

Radu DragusinFoto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Numele lui Radu Drăgușin, menționat în scandalul pariurilor din Italia

Radu Drăgușin, dorit de AC Milan și Inter - Newcastle, principala favorită pentru a-l transfera

Cu o cotă de piață de 10 milioane de euro, Radu Drăgușin a evoluat mult din sezonul trecut până în prezent, iar interesul cluburilor de top din Europa a crescut pentru fundașul român.

În vârstă de 21 de ani, acesta a strâns deja 9 apariții în actualul sezon de Serie A pentru Genoa și este unul dintre cei mai importanți jucători din circuitul echipei naționale.

Cu evoluții constante atât la echipa de club, cât și la echipa națională, Radu Drăgușin a intrat în atenția mai multor cluburi din Europa, cel mai important fiind Newcastle United, care participă în acest sezon în grupele UEFA Champions League.

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a povestit într-un interviu pentru tvplay.it că AC Milan și Inter sunt de asemenea interesate de fundașul român, însă suma cerută de Genoa, 30 de milioane de euro, a fost peste așteptările celor doi coloși din Milano.

„A fost un interes din partea celor de la Milan şi Inter, dar Genoa nu-l vinde fără 30 de milioane, iar aceste sume ajung la nivelul din Premier League.

Am avut nişte întâlniri cu cei de la Newcastle, dar şi alte cluburi. Deci, va pleca oare din Italia? Probabil.” - a declarat Manea.

>>> Mihai Stoichiță îi ia apărarea lui Radu Drăgușin după ce numele său a apărut în scandalul pariurilor din Italia