Marius Șumudică a ajuns la trei victorii pe banca turcilor de la Gaziantep în cinci partide, după 1-0 pe teren propriu cu Antalyaspor, în etapa a noua din SuperLig.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Doi fotbaliști israelieni de la Antalyaspor au refuzat să joace, din cauza minutului de reculegere pentru palestinieni

Antrenorul român a preluat echipa de pe ultimul loc după patru etape, cu tot atâtea înfrângeri.

În cinci partide, Șumudică și Gaziantep au reușit să acumuleze 9 puncte și să părăsească zona retrogradării.

Cu Florin Niță, Alexandru Maxim, Denis Drăguș și Junior Morais titulari, Gaziantep a marcat singurul gol prin N'Koulou în minutul 71.

La această partidă, Antalyaspor nu s-a putut baza pe fotbaliștii israelieni Ramzi Safuri și Sagiv Jehezkel, care au refuzat să participle la meci din cauza minutului de reculegere ținut în memoria palestinienilor.

„Veştile rele din Israel au făcut aproape imposibil să se joace fotbal. Grupul respectă dorinţa noastră şi ne susţine total. În plus, ni s-a spus că la meci va exista o ceremonie de condamnare a statului Israel şi, ca jucători ai echipei naţionale nu avem intenţia să participăm sau să ne aflăm în stadion.

Le-am spus clar asta conducătorilor clubului şi ei respectă decizia noastră. Atitudinea celor de aici faţă de noi este caldă. Sufletele noastre sunt alături de fraţii şi surorile din Israel”, au anunțat cei doi jucători într-un comunicat, conform News.ro.