Presedintele FRF, Mircea Sandu, precizeaza despre centralul partidei Rapid - Steaua , Alexandru Deaconu, ca a "deschis noi orizonturi in fotbalul din Romania, dandu-l in acelasi timp ca exemplu pentru ceilalti "fluierasi".

"Avem acest incident total neplacut de la meciul Rapid-Steaua. Am vazut acelasi lucru si la Galati, si la Craiova. Aveti regulamentul foarte clar. Masura regulamentara pe care a luat-o Sandu Deaconu deschide noi orizonturi pentru fotbalul romanesc. Cine nu va aplica aceeasi regula, care exista, va fi exclus din arbitraj. Credeti-ma. Aveti litera regulamentului. Daca e cineva lovit in teren asa ar trebui sa se procedeze. Cu orice risc", a precizat Mircea Sandu.

Alexandru Deaconu a pus capat partidei dintre Rapid si Steaua in minutul 73, dupa ce a fost lovit de o bricheta aruncata din tribuna a doua a stadionului Giulesti, decizie care ar putea duce la castigarea partidei cu 3-0 la masa verde de catre elevii lui Marius Lacatus.

Astazi, la ora 15:00 va incepe sedinta Comisiei de Disciplina care va judeca incidentele de la derby-ul Rapid - Steaua, de joia trecuta.